Bel voor informatie:

+32 3 466 02 20

Uw Partner voor Service & Onderhoud!

Studiedienst

De studiedienst beschikt over een team van ingenieurs die thuis zijn op alle vlakken van HVAC, dus zowel wat betreft ventilatie, koelen en verwarmen, warmtepompen, hydraulische installaties, als geothermische installaties.

In overleg met de klant, architect en/of studiebureau analyseren zij de wensen en eisen per project, en bieden zij uiteindelijk, na een eigen studie, de meest geschikte installatie aan. Zo zorgen zij voor een maximum aan comfort mét een professioneel energiebeheer en dus een zo hoog mogelijk rendement.

Clima & Partners heeft ook een eigen tekenafdeling die de ontwerpen van de studiedienst uitwerkt.
Naast de nieuwe projecten kunnen wij ook bestaande installaties optimaliseren en/of corrigeren (ook installaties die niet door Clima & Partners werden geplaatst, komen hiervoor in aanmerking).

Services

Residentieel

Behaaglijke nestwarmte in een perfect woonklimaat. Voor uw woonplezier heeft Clima & Partners een aantal energieslimme oplossingen, waardoor u zich aangenaam thuis kan voelen in uw huis.

Kantoren & Bedrijven

In een comfortabel klimaat wordt werken aangenamer!
In burelen en werkplaatsen waar permanent wordt gewerkt, moet de klimaatinstallatie aan de hoogste normen voldoen.

Winkels & Shoppings

Een aangenaam klimaat biedt klanten een fijne winkelwandeling.
Om het de klant van bij het binnenkomen in de winkel zo comfortabel mogelijk te maken, is het van groot belang om een behaaglijk klimaat te creëren.

Hotels

Tot rust komen in een weldoend klimaat. Om het de gasten zo aangenaam mogelijk te maken, streven we hier naar licht, lucht en ruimte. ‘In stijl genieten’ is het streefdoel van elk hotel.

Datacenters

Het hart van uw bedrijf blijft kloppen met de juiste koeling!
In de datacenters wordt een teveel aan warmte gecreëerd, door de centralisatie van de apparatuur.

Industrieel

Door professionals voor professionals! ‘Met eindeloos veel mogelijkheden’…., zo zou u het aanbod van Clima & Partners kunnen omschrijven. Of het nu gaat om chillers, eenvoudige splittoestelen of zeer complexe installaties.

Contacteer ons

Clima & Partners
Blikstraat 4
2110 Wijnegem
België
 
Tel: +32 3 466 02 20
Fax: +32 3 315 90 05
 
Email: info@climaenpartners.be