Bel voor informatie:

+32 3 466 02 20

Uw Partner voor Service & Onderhoud!

Industrieel

Door professionals voor professionals!

‘Met eindeloos veel mogelijkheden’…., zo zou u het aanbod van Clima & Partners kunnen omschrijven. Of het nu gaat om chillers, eenvoudige splittoestelen of zeer complexe, explosievrije uitrustingen, er wordt altijd kwaliteit en efficiëntie gegarandeerd!
Het bewijs: de realisaties van Clima & Partners doorstaan zelfs de strengste normen van de petrochemie en de medische sector. Tenslotte is klimaat op die plaatsen meer dan het creëren van een aangename sfeer. Het is gewoon van vitaal belang!

 

Clima & Partners zoekt steeds naar de meest energiezuinige en dus ook milieuvriendelijke oplossing. Bovendien wordt er veel zorg besteed aan het herwinnen van energie: warmterecuperatie bij grote vermogens is een must want  die vrijgekomen warmte kan energie-efficiënter (her)benut worden.

 

Bij de industriële toepassingen wordt meestal geopteerd voor koelwatermachines, of de zogenaamde chillers, die onder de strengste normen worden geselecteerd. Deze machines kunnen in verschillende uitvoeringen worden geleverd, oa met zuig-, schroef-, of centrifugale compressoren. De bijbehorende condensors zijn leverbaar in verschillende geluidsniveaus en coatings. Een grondige studie zal telkens uitwijzen welke installatie er moet geplaatst worden (koeltorens, ijswatermachines, industriële ventilatie).
 

Technische info

Industriële klimaatregeling

 

De uitgebreide reeks industriële oplossingen van Daikin voor koelopslag is geschikt voor diverse omgevingen: van grote koelkamers en voedingsverwerkende installaties tot supermarkten en hypermarkten. Of u nu op zoek bent naar diepvriezers of naar een koelopslag met schommelende belasting, Daikin biedt voor elke industriële koelingsbehoefte een energie-efficiënte oplossing.

 

Kleinere CO2-voetafdruk

Door al onze componenten voor industriële koelopslag te integreren in één kant-en-klare condensor, kan de in beslag genomen ruimte van de buiteninstallatie tot 60% worden verminderd, en kunnen tegelijkertijd ook de CO2-emissies worden gedrukt zodat ook de ecologische voetafdruk kleiner is.

Kleinere ecologische voetafdruk

Dankzij het gebruik van uiterst efficiënte compressors, invertertechnologie en geavanceerde besturingssystemen bieden de industriële condensators van Daikin een energie-efficiëntie van topniveau, en verminderen ze de ecologische impact van uw koelopslagsysteem.

Betrouwbare werking

De kant-en-klare buitenunits van Daikin worden in onze fabrieken gemonteerd en vervolgens strikt getest. De units zijn beschermd met een weerbestendige behuizing gemaakt van verzinkt staal met antiroestlaag, voor een lange levensduur zelfs in zware weersomstandigheden.