Bel voor informatie:

+32 3 466 02 20

Uw Partner voor Service & Onderhoud!

Datacenters

Het hart van uw bedrijf blijft kloppen met de juiste koeling!

In de datacenters wordt een teveel aan warmte gecreëerd, door de centralisatie van de apparatuur (die een grote hoeveelheid aan electriciteit eist, en daardoor ontzettend veel warmte genereert).

Clima & Partners biedt koeloplossingen om de prestatie van de apparatuur te garanderen, zodat de continuïteit gewaarborgd blijft. We streven naar een optimale energie-efficiëntie door gebruik te maken van o.a. natuurlijke koeling(waarbij de koude lucht uit de buitenlucht wordt gehaald) en warmteterugwinning.

 

Een grondige studie zal telkens uitwijzen welke installatie er moet geplaatst worden. We werken met klimaatkasten (DX of hydraulisch) en koelwatersystemen.

Technische info

Industriële klimaatregeling

De uitgebreide reeks industriële oplossingen van Daikin voor koelopslag is geschikt voor diverse omgevingen: van grote koelkamers en voedingsverwerkende installaties tot supermarkten en hypermarkten. Of u nu op zoek bent naar diepvriezers of naar een koelopslag met schommelende belasting, Daikin biedt voor elke industriële koelingsbehoefte een energie-efficiënte oplossing.

Kleinere CO2-voetafdruk

Door al onze componenten voor industriële koelopslag te integreren in één kant-en-klare condensor, kan de in beslag genomen ruimte van de buiteninstallatie tot 60% worden verminderd, en kunnen tegelijkertijd ook de CO2-emissies worden gedrukt zodat ook de ecologische voetafdruk kleiner is.

Kleinere ecologische voetafdruk

Dankzij het gebruik van uiterst efficiënte compressors, invertertechnologie en geavanceerde besturingssystemen bieden de industriële condensators van Daikin een energie-efficiëntie van topniveau, en verminderen ze de ecologische impact van uw koelopslagsysteem.

Betrouwbare werking

De kant-en-klare buitenunits van Daikin worden in onze fabrieken gemonteerd en vervolgens strikt getest. De units zijn beschermd met een weerbestendige behuizing gemaakt van verzinkt staal met antiroestlaag, voor een lange levensduur zelfs in zware weersomstandigheden.