Bel voor informatie:

+32 3 466 02 20

Uw Partner voor Service & Onderhoud!

Hotels

Tot rust komen in een weldoend klimaat

Om het de gasten zo aangenaam mogelijk te maken, streven we hier naar licht, lucht en ruimte. ‘In stijl genieten’ is het streefdoel van elk hotel, en hierin kunnen wij u tegemoet komen door een optimale luchtbehandeling voor te stellen.

Met een slim energiebeheer geven wij de mogelijkheid tot de ultieme controle, voor zowel gasten als hoteleigenaars.
De gasten hebben immers de individuele mogelijkheid om het klimaat naar eigen wensen aan te passen, zodat zij steeds in de aangenaamste atmosfeer kunnen vertoeven. Anderzijds heeft de eigenaar de volledige controle over het verbruik. De installatie kan namelijk uitgerust worden met een intelligente controller waardoor u het systeem kan beheren en  aanpassen, bv wanneer de kamers leeg zijn. Er bestaat een uitgebreid gamma aan mogelijkheden om zo gericht mogelijk in te spelen op elke situatie. Zo heeft de eigenaar de absolute controle over alle exploitatiekosten en het ecologisch impact.

Een hotel herbergt verschillende bezigheden in verschillende ruimten, elk met hun specifieke atmosfeer. Een restaurant zal bv een heel andere sfeer uitstralen dan een zwembad, en een werkruimte zal lang niet de behaaglijkheid hebben van een lounge…
U kan over een integraal, fluisterstil en tochtvrij systeem beschikken om elke gewenste atmosfeer te creëren, in de beste omstandigheden.

Bovendien kan er warmte worden teruggewonnen via modules, zodat o.a. bij koeling de onttrokken warmte  gerecupereerd en herbruikt kan worden.

U ziet het: wij streven naar een totale controle met een optimale energie-efficiëntie en minimale bedrijfskosten voor uw maximaal comfort!


Een grondige studie zal telkens uitwijzen welke installatie er moet geplaatst worden. Er kan gewerkt worden met o.a. split airco systemen, VRV, VRV DX, warmtepompen (Lucht/lucht of lucht/water).

 

Technische info

Oplossingen van Daikin voor commerciële airconditioning

 

De oplossingen van Daikin voor commerciële airconditioning scheppen niet enkel het hele jaar door een aangename omgeving: om de energie-efficiëntie te optimaliseren, gebruiken ze duurzame energie uit de lucht, en helpen zo uw brandstofrekening te drukken en de CO2-emissie te verlagen.

 

 

 

 

Comfort en laag energieverbruik het hele jaar door

De oplossingen van Daikin voor commerciële airconditioning bieden het hele jaar door een comfortabel klimaat in restaurants, winkels, kantoorruimtes, hotels, sport- en recreatiecentra. Ongeacht hoe warm of hoe koud het buiten is, Daikin levert een schommelingsvrije, inverterbestuurde temperatuur. Dit helpt het energieverbruik te drukken met wel 30% (in vergelijking met een niet-inverterbestuurd systeem).

Met ons reeks Seasonal Efficiency, bieden we energie-efficiënte producten aan die zelfs voldoen aan de normen van 2014. Airconditioning van Daikin garandeert een aangenaam binnenklimaat in alle soorten commerciële ruimtes, groot en klein.

Totale controle over meerdere ruimtes

 

Daikin biedt een totaaloplossing voor klimaatregeling die de gebouwbeheerder de totale controle over het binnenklimaat geeft, met gebruiksvriendelijke besturingselementen voor individuele zones en bredere beheers- en bewakingstools voor meerdere gebouwen.

 

 

 

 

 

Integrale oplossingen voor optimale energiebesparing

De reeks commerciële airconditioners van Daikin kan worden gecombineerd met verwarmings- en ventilatiesystemen, luchtgordijnen, koelinstallaties en warmwatervoorzieningen, om zo een integrale oplossing te creëren en optimale energie-efficiëntie te bereiken.