Bel voor informatie:

+32 3 466 02 20

Uw Partner voor Service & Onderhoud!

Kantoren & Bedrijven

In een comfortabel klimaat wordt werken aangenamer!

In burelen en werkplaatsen waar permanent wordt gewerkt, moet de klimaatinstallatie aan de hoogste normen voldoen. Daarom is hier een nauwkeurige regeling van temperatuur, relatieve vochtigheid en ventilatie een absolute noodzaak. In een beter werkklimaat verhoogt het prestatievermogen en vermindert het aantal afwezigen.

 

 

Een grondige studie zal telkens uitwijzen welke installatie er moet geplaatst worden. Er kan gewerkt worden met o.a. split airco systemen, VRV, VRV DX, warmtepompen (Lucht/lucht of lucht/water).

Technische info

Oplossingen van Daikin voor commerciële airconditioning

 

De oplossingen van Daikin voor commerciële airconditioning scheppen niet enkel het hele jaar door een aangename omgeving: om de energie-efficiëntie te optimaliseren, gebruiken ze duurzame energie uit de lucht, en helpen zo uw brandstofrekening te drukken en de CO2-emissie te verlagen.

 

 

 

 

Comfort en laag energieverbruik het hele jaar door

De oplossingen van Daikin voor commerciële airconditioning bieden het hele jaar door een comfortabel klimaat in restaurants, winkels, kantoorruimtes, hotels, sport- en recreatiecentra. Ongeacht hoe warm of hoe koud het buiten is, Daikin levert een schommelingsvrije, inverterbestuurde temperatuur. Dit helpt het energieverbruik te drukken met wel 30% (in vergelijking met een niet-inverterbestuurd systeem).

Met ons reeks Seasonal Efficiency, bieden we energie-efficiënte producten aan die zelfs voldoen aan de normen van 2014. Airconditioning van Daikin garandeert een aangenaam binnenklimaat in alle soorten commerciële ruimtes, groot en klein.

Totale controle over meerdere ruimtes

 

Daikin biedt een totaaloplossing voor klimaatregeling die de gebouwbeheerder de totale controle over het binnenklimaat geeft, met gebruiksvriendelijke besturingselementen voor individuele zones en bredere beheers- en bewakingstools voor meerdere gebouwen.

 

 

 

 

 

Integrale oplossingen voor optimale energiebesparing

De reeks commerciële airconditioners van Daikin kan worden gecombineerd met verwarmings- en ventilatiesystemen, luchtgordijnen, koelinstallaties en warmwatervoorzieningen, om zo een integrale oplossing te creëren en optimale energie-efficiëntie te bereiken.