Bel voor informatie:

+32 3 466 02 20

Uw Partner voor Service & Onderhoud!

Residentieel

Behaaglijke nestwarmte in een perfect woonklimaat.

Voor uw woonplezier heeft Clima & Partners een aantal energieslimme oplossingen, waardoor u zich aangenaam thuis kan voelen in uw huis. 

Met aandacht voor duurzaam comfort zoeken we naar integrale oplossingen voor verwarming en/of koeling en indien nodig ook voor warm water. We kunnen ook een gezonde lucht garanderen door de juiste ventilatie en luchtreiniging toe te passen.

 

Voor deze doelen beschikken we over een reeks stijlvolle, fluisterstille binnenunits, die in elk interieur passen. Zo kan u smaakvol genieten van uw woning, in een comfortabel klimaat.

We bieden oplossingen voor zowel nieuwbouw als bestaande en/of gerenoveerde woningen.

Uiteraard houden we ook hier volledig rekening met de EPB regelgeving.


Er kan gewerkt worden met o.a. split airco systemen, VRV, VRV DX, warmtepompen (Lucht/lucht of lucht/water), geothermische warmtepompen, hydraulische installaties, koelplafond of ventiloconvectoren.

 

Technische info

Uw woning duurzaam verwarmen
Verwarming en warm water met een Daikin warmtepomp

 

De energieprijzen blijven stijgen. De economische toekomst is onzeker. De milieuproblematiek is belangrijker dan ooit. Omdat een warmtepomp natuurlijke energie uit de lucht gebruikt om warmte te onttrekken, is het de ideale oplossing voor het verwarmen van woningen. Een verwarmingssysteem aangedreven met een warmtepomp van Daikin levert optimale warmte en comfort het hele jaar door, ook wanneer het buiten vriest. Bovendien helpt een Daikin-warmtepomp uw energierekeningen uw CO2-emissie te verminderen, en is dus vriendelijk voor budget én milieu.

 

 

 

Een integrale oplossing voor verwarming en warm water

Een Daikin-warmtepomp kan meer dan enkel een efficiënte verwarming van uw woning leveren. Het is een totaaloplossing voor verwarming én warmwater. En voor nog meer efficiëntievoordelen kan het hele warmtepompsysteem worden aangesloten op zonnepanelen. Met de zonne-energie kan 60% van de energie voor warmwater worden geleverd, en dit het hele jaar door.

Airconditioning

Geniet thuis van een ideaal klimaat dankzij de integrale systemen van Daikin die uw woning zowel verwarmen als koelen, zodat u steeds kunt genieten van een perfecte temperatuur, ongeacht het weer buiten. De stijlvolle binnenunits van Daikin bieden meer dan enkel verwarming en koeling: ze zorgen voor een juiste vochtigheidsgraad en voor frisse lucht. Onze geavanceerde inverter- en warmtepomptechnologieën bieden uitstekende efficiëntievoordelen voor elk seizoen.

Perfect voor nieuwe woningen en renovatieprojecten

Of u nu bezig bent met renovatiewerken of met een nieuwbouwproject, het veelzijdige gamma verwarmingen van Daikin voldoet aan al uw behoeften. Wat ook de leeftijd van uw woning is, u kunt erop vertrouwen dat de verwarmings- en koelingsoplossingen van Daikin jarenlang een betrouwbare dienst zullen leveren in om het even welke weersomstandigheden.