Bel voor informatie:

+32 3 466 02 20

Uw Partner voor Service & Onderhoud!

Over Clima & Partners

Clima & Partners streeft naar een uitmuntend klimaat, door zeer gericht te zoeken naar de beste oplossing. Voor elke situatie aangaande luchtbehandeling (verwarming, ventilatie, koeling, luchtbevochtiging, luchtontvochtiging, luchtzuivering) bieden wij een toepassing op maat.

 

 

Wij begeleiden  van A tot Z, en verdienen zo  vertrouwen, zodat u klant wordt voor het leven. Wij creëren met andere woorden het perfecte comfort, in de perfecte omstandigheden.

Waarom spreken we van ‘Luchtbehandeling’?

In de volksmond wordt ‘Airco’ begrepen als koeling, maar het conditioneren van lucht (air-conditioning) behelst veel meer dan koelen alleen.

De term ‘luchtbehandeling’ overkoepelt alle variabelen van klimaatbeheersing, namelijk:

 

  • temperatuurregeling (het koelen en/of verwarmen van de lucht)
  • luchtvochtigheidsregeling (bevochtiging of ontvochtiging)
  • ventilatie (aanvoer van verse lucht in functie van de bezetting van elk lokaal)
  • luchtzuivering (stofvrij, bacterievrij)

 

Zoals u ziet, is luchtbehandeling veel meer dan ‘airco’ alleen!

Clima & Partners is specialist in het conditioneren van de lucht, en gaat daarbij  zo ruim maar ook zo gericht mogelijk tewerk. Een studieteam van ingenieurs onderzoekt de mogelijkheden en bepaalt per situatie welke de juiste toepassing is, om zo tot een perfect resultaat te komen.

De groeiende vraag naar onze uitgebreide diensten heeft er toe geleid dat we extra mensen hebben aangeworven met nieuwe competenties. We beschikken nu over een grote waaier aan vakkennis!

Vandaag is Clima & Partners uitgegroeid tot een totaalleverancier van HVAC (Heating, Ventilation and Air Conditioning), met andere woorden: specialist in verwarming, ventilatie en luchtbehandeling.

Clima & Partners werd in 2007 opgericht door zaakvoerder Olaf Reyntjens.

In 2009 neemt ons bedrijf De Decker Industries over, waar op dat moment 40 werknemers actief waren, allen gespecialiseerd in HVAC installaties.

Op 20 november 2012 gebeurt de overname van GACSSolutions.
De fusie van deze 3 bedrijven creëert een team van 46 medewerkers mét vakkennis en specifieke vaardigheden, en verzamelt hierdoor meer dan 25 jaar ervaring in huis.