Bel voor informatie:

+32 3 466 02 20

Uw Partner voor Service & Onderhoud!

Getuigenissen

VDAB - Patrick Keuleers
22-12-2016
"Ik wil jullie van harte bedanken voor de fijne en zeer leerrijke rondleiding die wij gisteren hebben gekregen op de werf BPO in Grobbendonk. Tevens wil ik jullie feliciteren met de vakkennis waarmee dit project is opgebouwd. Je ziet hier dat Clima & Partners voor professionalisme en kwaliteit staat. Onze cursisten waren onder de indruk en de meeste onder hen hebben zeker interesse om later voor een firma als die van jullie te werken. Graag maak ik van deze gelegenheid gebruik om jullie een zalige kerst en een spetterend 2017 toe te wensen."

 

Particulier – Familie Savat
17-12-2016
“Deze week is jullie team de Daikin airco’s komen installeren. We wilden toch de tijd nemen om te melden dat we onwaarschijnlijk versteld stonden van de professionaliteit van jullie mensen. We kregen een duidelijke offerte, een goede uitleg en een professionele opvolging. De installatie zelf verliep rustig, met oog voor detail, en alles werd proper achtergelaten. We hebben de laatste jaren veel werkmensen over de vloer gehad bij onze verbouwingen en jullie aanpak was een verademing voor ons. Nog eens bedankt en uiteraard gaan we nu genieten van de Daikins."

 

Dragintra Fleet Services - Bart de Hoog
09-11-2012
"Gezien de groei van onze onderneming, gespecialiseerd in wagenparkbeheer, werd het noodzakelijk om voor onze 21 mensen een nieuw pand te zoeken. Bij de nieuwbouw van ons kantoor, hebben we beslist om zowel cooling als verwarming via warmtewisselaars te laten voorzien. Via een bevriende bedrijfsleider zijn we bij het zeer professionele team van Clima & Partners terecht gekomen. Na een grondige analyse van onze behoefte, werd er een Daikin installatie uitgetekend die ook nog eens binnen budget paste. Er werd een planning opgemaakt en deze werd zeer strikt uitgevoerd. Ondertussen werkt deze installatie vlekkeloos mede door het afsluiten van een zeer compleet onderhoudscontract zodat de installatie op vastgestelde tijdstippen regelmatig schoongemaakt en gecontroleerd wordt. Dankzij de dienstverlening van deze specialisten, kunnen onze mensen op een zeer comfortabele manier onze 16.500 bestuurders elke dag opnieuw te woord staan." Bart De Hoog General Manager Dragintra

 

Schrauwen - Kris Vanderbeken
09-11-2012
"Zowel ontwerp studie als uitvoering liepen perfect volgens afspraak en wensen. Alle werken zijn door Clima & Partners uitgevoerd."

 

Onze Klanten

3M

 

Dredging International

 

River Woods